Myom na děloze

Dobrý den prosím mám myom na děloze asi už 2 roky ,mám nadváhu ale nic mě nebolí problémi nemám žádné .u doktora jsem nebyla ale tento týden jdu na kontrolu na gyn..chtěla jsem se zeptat může myom zmizet ,nebo se změnit v zhoubný,jak poznám jinak bez vyšetření že se zvječil nebo zmenšil? antikoncepci neberu a sex nemám pravi delny ale nekrvácím po něm .menzes mám také v pořádku a mimo menzes nekrvácím .Děkuji moc za váš čas .

Odpověď odborníka:

Myomy nejsou zhoubné samy většinou nemizí sama je nepoznáte jen lékař při vyšetření a ultrazvuku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: