Myom, porucha cyklu

Chci se zeptat,mám cca 6let myom,během těch 6let vyrostl z 2mm na 8mm. Vše bylo v pořádku až teď poslední půl roku jsem měla velmi silné krvácení při menstruaci,bolesti hlavy,brnění nohou,úplně mě to vyčerpávají,ale menstruace byla pravidelná,dá se říct až na minutu přesná. Teď mám 14 dní spozdeni a obávám se,že myom asi ještě narostl,jsem nafouklá,příznaky před menstruací mám,ale stále nic. Je mi 39let. Poraďte prosím,jestli je možné,že by se už dostavily známky přechodu,? Mám za sebou operace,- odstranění obou vejcovodů,z důvodu srůstů ,cysta,a odstranění jednoho vaječníků,rovněž cysta ,děti nemám,jeden spontánní potrat. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ne...takto malinkatý myom nic takového neudělá, i kdyby se ztrojnásobil a tak rychle by se stejně nezvětšil...je třeba se nechat vyšetřit, zdravím

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pseudoefedrin – cukr i bič
Články: Pseudoefedrin – cukr i bič
Každý lék může být za...
Co můžete udělat se zúženou předkožkou u svého dítěte?
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Chřipka a sport
Články: Chřipka a sport
Pravidelný pohyb obecně...
Sledujte své nehty – vyplatí se vám to!
Články: Sledujte své nehty – vyplatí se vám to!
Máte lupénku a pozorujete...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: