Myom v děloze

Prosím o názor mám v deloze myom o velikosti zhruba 7mm bylo my doporučeno odstranění včetně dělohy je mi 35 let a chtěla jsem ještě dítě, jsem 3 měsíce po léčbě esmya bez efektu. Opravdu uz není jiná možnost? Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Myom velikosti 7 mm nebývá indikací k odstranění dělohy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: