Myom v těhotenství

Dobry den mám dotaz jsem ve 24tt a v 10tt mi byl zjištěn myom který je nyní při pravé hraně nad vnitřní brankou intramur.o pruměru 40mm. Lékařka mi oznámila, že během těhotenství muže dojít k protržení dělohy a pokud dojdeme až k porodu tak bude ukončen císařským řezem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše lékařka Vás jistě zařadila do skupiny žen s rizikkovým těhotenstvím a pravidelně Vás sleduje. Když by se vyskytly bolesti nebo jiné problémy, vyhledejte lékaře; pokud máte nějaké další dotazy, obraťte se na vaši gynekoložku, která Vám ráda podá upřesňující informace. Držím Vám palce, aby Vaše těhotenství proběhlo bez dalších komplikací.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: