Myomy

dobrý den, již mnoho let mám myomy dva o velikosti 3 cm. nečiní my žádné problémy ani nemám nemám silné krvácení a stěry jsem měla vždy v pořádku. je mi 48 let a chci počkat zda se v menopauze myomy nezmenší nebo navymizí. mohu odmítnout operaci pokud jsem přesvědčena že k ní nemusí dojít a již vůbec nejsem v ohrožení života. výroky mého gynekologa jako nepříklad k čemu ve svém věku potřebuji dělohu nebo že moc o věcech čtu mě velmi zarazily. Nejsem přeci ovce která udělá co se jí řekne a mám právo na svůj názor. Nejsem ani hloupá a ubezpečuji vás, že pokud by byl jen sebemenší náznak ohrožená zdraví na operaci bez rozmýšlení jdu. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pacient má samozřejmě právo odmítnout lékařskou péči, musí být ale informován o případných následcích svého jednání a svoje odmítnutí potvrdit podpisem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: