Myomy

Dobrý den chtěla bych se zeptat když mi je 37 let a mám myomy o velikosti cca 62 mm a druhej cca 50 mm jak bude zákrok prováděn ? pokoušíme se o potomka minulý rok jsem byla gravidní a v 6 tt jsem o to přišla . BYla jsem na vyčistění dělohy . Jestli se v mých letech provádí operace odstranění mymomu ? Zda je operace v mém případě riziková .. Je po zákroku nějaká šance otěhotnět? Léčím se cca 4-5 let se štítnou žlázou . Tak vás chci poprosit zda by jste mi poradil jestli je nějaká šance na operaci a jakou mám potom šaci otěhotnět předem děkuji ( mám 2 dospělé děti )

Odpověď odborníka:

Není možno jednoduše odpovědět záleží nejen na velikosti myomů ale i na jejich lokalizaci, zda zasahují do dutiny děložní případně zda deformují její tvar myom sám o sobě nemusí být příčinou proč se gravidita nezdařila. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: