Myomy

Dobrý den, Byla jsem na UZ a vysledek je : Děloha v AVF 70x53mm, end. 4,3mm, na PS myom 40x41mm. Adnexální krajiny bez nápadností,volnou tekutinu v dutině bříšní neprokazuji. Dop- ad indik. poradna prim. odd. Mohla bych vás poprosit,pokud si myomy nechám odstranit,jaké je procento že budu moct mít ještě děti ? Poslední MS 23.9-30.9.2015 a ted podle výpočtu bych to měla dostat 29.10.2015 jenže jsem si dělala TT a byl pozitivní s jednou tlustou a jednou slabou .... chtěla jsem se zeptat když jsem 10.11.2015 měla trošku krve na spodním prádle tak co to znamená nebo zda mych se měla něčeho bát ?? Měla jsem poradu s primářem gynekologického oddělení a on řekl : že mám jen 1 myom cca 4 cm že těhotná být můžu . Ted je problém věk ne myom ( takže nevím komu duvěřovat ) Předem děkuji za odpověď.S pozdravem

Odpověď odborníka:

Záleží na velikostí myomu ale i na tom zda zasahuje do dutiny děložní,ale běžně otěhotnění s myomem této velikosti je možné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: