Myomy

Dobrý den myom je velký 4,3 mm a je na přední stěně dělohy ( v pravo ) . Poslední MS 23.9-30.9.2015 a ted podle výpočtu bych to měla dostat 29.10.2015 jenže jsem si dělala TT a byl pozitivní s jednou tlustou a jednou slabou .... chtěla jsem se zeptat když jsem 10.11.2015 měla trošku krve na spodním prádle tak co to znamená nebo zda mych se měla něčeho bát ?? Měla jsem poradu s primářem gynekologického oddělení a on řekl : že mám jen 1 myom cca 4 cm že těhotná být můžu . Ted je problém věk ne myom ( takže nevím komu duvěřovat ) Předem děkuji za odpověď.S pozdravem

Odpověď odborníka:

dobrý den, souhlasím s pane primářem, myom není až takový problém, spousta žen odnosila těhotenství s myomem, je třeba akorát sledovat, jak roste a zda není překážkou v porodních cestách. Špinění v těhotenství může znamenat odloučení těhotenství nebo nemusí znamenat nic. Více řekne vyšetření.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: