Myomy

dobry den byla jsem ted u doctora a povedel mi ze mam myomy v deloze,taky mi povedel ze pokavad mam bolesti tak bych mela jid na operaci jsou pry 3 faze operaci a u ty posledni to je ta nejhorsi kdyz uz nic nepomaha je ze mi vezmou celou delohu.je mi 23 let chtela bych mit mimco klidne ted uz hlavne nekdy.mysli te ze je mozne si ted poridit dite a pak jid na tu prvni operaci myslim ze to bude laparoskopie ze?kdyby to tak slo ma to vliv na dite kdyz ten myom by byl stale ve me?nebo bude lepsi si to odstranit a pak dite?hlavne to dite chci aspon jedno.muzete mi jeste prosim napsat vse o tech myomech.je pravda ze mam casto bolesti nekdy jen male ale nekdy opravdu velke hlavne kdyz mam prvni den MS.to pak je hruza.dekuji za pomoc zaneta

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myomy se mohou nechat, pokud nezasahují do dělozní dutiny, pokud ano - je lepší je odstranit. Poptejte se pana doktora na druh vašich myomů, počet a podobně a nechejte si vysvětlit bližší podrobnosti. Hlavně zjistěte jeho názor o možnosti těhotenství u vás a vašich myomů. Kdybyste otěhotněla s myomem (myomy), některé ženy dítě donosí a některé ne - nedá se to předvídat. Info o myomech: http://www.ulekare.cz/clanek/nadory-v-gynekologii-1163 Pokud by myomy byly vhodné /posoudí se pouze bližším vyšetřením/ , dají se odstranit laparoskopicky jen myomy tzv.myomektomií, dělá to již více pracovišt, bohužel nepíšete odkud jste. Info zde: http://myomy.cz/myomy/3.htm . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x