Myomy

Mám myom (do 3mm - kontrolovaný, rok stálý) a nedělá mi potíže - žádné. Chtěla bych ještě otěhotnět. Je to možné? Jsem velmi zdravý člověk - zdravý život v čistém prostředí. Jaká jsou rizika? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takto malý myomek by případné těhotenství ohrožovat neměl, doporučila bych však častější kontroly během těhotenství.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: