Myomy

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na ohledně myomů. V červnu jsem byla na preventivní prohlídce, velikost myomů byla všechny do 2cm , před pár dny proběhla kontrola myomů -vel. 3cm, 2,5 cm a 2cm , je možné ,že během půlroku se zvetšily, na kontrolu mám dojít zase v červnu, když zase porostou, čeká mě operace ?Je mi 39 a děti už neplánuji. Děkuji za Odpověď

Odpověď odborníka:

Jsou to malé myomky, pokud nedělají obtíže-bolesti, nepravidelné krvácení tak bude stačit je jen sledovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: