Myringoplastika

Dobrý den, 12. srpna mám nástup do nemocnice na operaci ucha - myringoplastiku. Minulý týden jsem přitom byl nachlazený a měl jsem rýmu. Při ní se objevilo "mokré vrzání" v uších - i v tom, které má být operované. Přitom když jsem si ho čistil vatovou tyčinkou, žádnou zvýšenou vlhkost jsem nezaznamenal, stejně jako když jsem zkoušel zvnějšku lehce zmáčknout. Chci se proto zeptat, zda to nachlazení může operaci ohrozit. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučila návštěvu ORL ambulance- bez vyšetření není možné odhadnout míru zánětu ve středouší ani doporučit vhodnou léčbu. Bylo by škoda nezareagovat včas a zkomplikovat další plány- bez znalosti Vašeho původního stavu/ chronický defekt bubínku?/ se nikdo z lékařů zodpovědně nevyjádří..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alzheimerova choroba
Články: Alzheimerova choroba
Nemoc poprvé popsal na...
Nové zbraně v souboji s melanomem. Na rakovinu si došlápne virus!
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Články: Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Těhotné ženy, děti, nemocní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x