Myslíte, že můžu být těhotná?

Dobrý den, Beru HA Minervu a asi před třemi týdny jsem si zapoměla vzít prášek a vzala jsem si až druhý den společně s tím dalším(tedy po 24hodinách). Ale ten další den jsem spala se svým přítelem bez jakékoliv jiné ochrany a několikrát za sebou.(pouze jednou do mě ejakuloval) Už je to 4den co se mi nedostavila menstruace a včera jsem si dělala těhotenský test, vyšel negativní. Občas mám bolesti podbříšku, ale žádné jiné příznaky těhotenství nemám. Ale už asi týden mám chřipku, tak nemůže to být taky tím, že se mi ta menstruace zpozdila? Prosím poraďte. Děkuju za odpověď:)

Odpověď odborníka:

Dobrý den Gabrielo! Užití antikoncepční tablety se zpožděním 24 hodin účinnost antikoncepce narušit může. Pokud byl ale těhotenský test negativní je těhotenství málo pravděpodobné. Doporučuji vám test zopakovat ještě jednou s odstupem týdne.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: