Mywy a ospen 1000

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ... Přítelkyně bere pravidelně antikoncepci mywy ale dobrala antibiotika ospen 1000 a nedodrželi jsme 10 dni po dobrání léků zdržet se sexu. Je vysoké riziko početí i když to bylo těsně po menstruaci ? Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

dobrý den, Ospen snižuje účinek antikoncepce. Jistě bych udělala test tak za 4-5 týdnů.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: