Nabírání váhy

Dobrý den, je pravda, že když anorektička hodně dlouho nejí a poté se začne léčit, vrátí se její normální váha + další kila navíc, protože si tělo dělá zásoby tzv. "do budoucna" ? Mám prý (podle přátel) problém s normálním příjmem potravy a hodně jsem zhubla. Přátelé říkají, že už to hraničí s anorexií, já si to nemyslím. A hrozně se bojím, že pokud bych začala jíst tak jako dříve, naberu ještě víc, než to co jsem se snažila celou dobu shodit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Martino, pokud jste své obtíže a pochybnosti dosud nekonzultovala s lékařem, doporučuji Vám podstoupit vyšetření internistou, případně psychiatrem. Kolísání tělesné váhy nebo její zdánlivě neodůvodněné změny mohou být způsobeny různými poruchami, k jejichž objasnění je nezbytné komplexní vyšetření. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Články: Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Karcinom prostaty je jedním...
Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Články: Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Nespecifické střevní záněty...
Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Články: Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Výjimečných vlastností...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: