Nachlazení

Dobrý den, jeden den sem docela prochladl. dva dny na to z ničeho nic se u mě objevila horečka 38,5 se zimnicí,trvala celou noc. Druhý den bez teploty jen bolest v krku a rýma začali. Na večer znovu teplota stoupla na 37,7 a po paralenu odezněla a už sem jí neměl vůbec. pak už jen rýma a zahleněný krk. Hodně kýchám,bolí mě hlava mezi očima a už vykašlávám po mukosolvanu. A ještě mě začali po 3 dnech od začátku bolet dost záda.Chci se zeptat jestli může být u toho nachlazení i tak vysoká horečka? nebo jde o něco jiného?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, horečka může být reakcí na prochladnutí. Bylo by vhodné navštívit lékaře, který Vás vyšetří a případně nastaví vhodnou léčbu. Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: