Nachlazení

Chtela bych se zeptat jestli je bezpečné užívat Medoxin 500mg ve 37tt tehotenstvi, paní doktorka me docela vystresovala ze bych mohla porodit a nejak dále se nevyjádřila. Ma vliv na porod? Dekuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobry den, antibiotikum Medoxin patri do skupiny cefalosporinu, ktere je mozno v tehotenstvi uzivat.Ve 37. tydnu je navic riziko z leku mensi nez v I. trimestru. Tyto antibiotika urcite porod nevyvolaji ani nijak neovlivni.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: