Nachlazení a sport

Chtěl jsem se jen zeptat,jestli mohu hrát fotbalové utkání pár dní po nachlazení ? Nerad bych byl znovu nachlazený nebo nemocný.... dekuji

Odpověď odborníka:

Pro Vaši imunitu by blo vhodné cca týden po nemoci být v klidu a nesportovat. Je možné, že ani Váš výkon po nemoci nebude stoprocentní. Pokud se však již cítíte ve formě, je to možné. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: