Nachlazení dítěte

Dobrý den chtěla bych se poradit co mám dělat má 5 měsíční dcera trpí opakovaně rýmou,zhruba od 1 měsíce,nasivin ani vincentka nepomáhá a ted se k tomu přidal kašel,ale takový drastický u kterého se dusí a zvrací.dáváme mukosolvan ale po něm je to ještě horší.trvá to už týden a je to beze změny,sípe a chčí to v ni jak ve starých hodinách.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nachalzení a záněty horních cest dýchacích u malých dětí mohou být velice nebezpečné. Pokud, jak říkáte, nachlazení dlouho neodeznívá, doporučoval bych návštěvu pediatra. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x