Nachlazení, kojení, antibiotika

Mám 16 měsíční holčičku, stále ještě částečně kojenou. V současné době se mi po několikáté vrátilo nachlazení, nyní doprovázené zánětem průdušek a vedlejších dutin nyosních. Prosím o radu, zda je možné přeléčit tento stav antibiotiky a pokud ano, jakými, abych co nejméně ohrozila dítě. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je nutné, aby antibiotika předepsal lékař, který stav zhodnotí - jejo návštěvu neodkládejte. U kojících matek se antibiotika předepisují pouze v případě, že je to opravdu nutné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: