Nachlazení, průjem

Má dvoletá dcera byla nachlazená, pak se k tomu přidalo zvracení a průjem. Průjem trvá už 5tý den. nechce nic jist.Jenom pije neoperlivou vodu. Můžu jí kojit? Lékař ji předepsal Smektu, ale nezabírá to. Už zhubla 2kg. Je bez teplot. Neměl by jí udělat nějaké výtěry? nebo vyšetření?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Vám lékař výslovně nezakázal kojení, můžete kojit. Vyšetření stolice by po pěti dnech průjmu bylo vhodné.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x