Nachlazení v těhotenství a paralen

Dobry den paní doktorko, jsem v 16.tt a začalo me trápit nachlazení se zvýšenou teplotou 37,2. Boleli me i hlava. Obvodní lékař mi doporučil Paralen. Chtěla bych se zeptat i na vás názor jestli Paralen neuškodí miminku. Uzila jsem jen jednu tabletku za den. Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

dobrý den, Paralen je zcela bezpečný v těhotenství, horší je teplota nad 38st. Ta miminku škodí nejvíce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x