Nadbytek testosteronu

Dobrý den. V prosinci 2010 jsem vysadila HA Chloe. Menstruace se mi po dvou měsících nedostavila. Lékař mi napsal na dva měsíce Proveru, s tím, že se má menstruace po skončení užívání do 40 dnů dostavit. Nedostavila se. Dostala jsem znovu Proveru a po skončení menstruace jsem byla na odběrech krve. Lékař zjistil, že mám nadbytek testosteronu. Předepsal mi proto HA Vreya na tři mesíce. Jaká je pravděpodobnost, že se mi testosteron srovná? Budu moci mít děti? Jak zvýšený testosteron ovlivňuje otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, je nutné pátrat po příčině zvýšené hladiny testosteronu.jsou látky,které snižují jeho hladinu.těhotentví by neměl být problém, před plánovanou graviditou by chtělo konzultaci s gynekologem

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: