Nadměrná citlivost penisu

Http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/predcasna-ejakuace-74710 Dobrý den, dnes jste mi odpověděli na dotaz (viz. odkaz) moc děkuji za odpověď ale mám ještě jednu otázku. Jak dlouho bude trvat než se citlivost vrátí do normálu ? Děkuji

Odpověď odborníka:

To je dost individuální. Ale dokonce i řádově v měsících

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pytiriasis rosea Byla jsem na kožním s červenými skvrnkami a byla mi...
 
Naposledy čtené: