Nadměrná pigmentace a tetování

Dobrý den, mám dotaz ohledně mé dcery. S nástupem puberty se jí objevila nadměrná pigmentace na krku dle kožního vyšetření důsledkem užívání voňavky nebo nadměrného slunění. Do budoucna dcera uvažuje o tetování na zápěstí. Může ho mít? Děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že při tetování by neměl nastat žádný problém.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: