Nadmerna plynatost

Chci se zeptat trpim uz delsi dobou nadmernou plynatosti a tedka se my stava ze rano jdu na wc normalne a pak zacne takove skrundani v konecniku a musim znovu na wc kdy zeme vylitne ridci stolice ale ne uplne prujem hrozne se bojim rakoviny tlusteho streva jeto tak mesic a pul co jsem mel na toaletnim papire krev a kuly tomu jsem byl odeslan na rektoskopii tam pujdu tedka nekdy s plynatostim zeme vylitne bily hlen a dneska ksem po ranu mel normalni stolici a pak zniceho nic krece a vodnaty prujem budu ztrasne moc rad za kazdy vas nazor nebo radu dekujii.

Odpověď odborníka:

Lukáši
Obecně rakovina tlustého střeva je ve vašem věku velice nepravděpodobná, samozřejmě se musí přihlédnout k rodinné anamnéze.
Pokud bude rektoskopie negativní a vaše potíže budou přetrvávat, doporučuji se obrátit na vašeho praktického lékaře a prokonzultovat další postup, který může třeba zahrnovat i eventuální kolonoskopii či jiné vyšetření
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x