Nadměrná tvorba ejakulátu.

Všichni urologové- sexuologové které jsem doposud navštívil se mi omlouvají ,že na takovou nemoc lék není. Co čtvrtý den mám bolesti v podbřišku (chámovody) a za nějaký čas postoupí bolest i do varlat. Ejakulátu je vždy kolem 20 ml. Za mlada to bylo i co druhý den, ale to nebyl problém. Dalo se to řešit častým pohlavním stykem a na cestách i masturbací. Dnes když mám 67 let můžu ejakulovat jen při pohlavním styku se ženou. Masturbace není možná ,ani při pohledu na porno foto či video .Bez erekce nemůže byt ejekce. Viagra pomáhá jen až při pohlavním styku. Partnerka je už s toho na prášky. Já nemůžu nikam odcestovat ani na týden. Prosím poraďte, jak se můžu stát normálním člověkem. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 20ml je opravdu velké množství. Takovéto funkční bolesti se obvykle objevují u mladých mužů, u kterých se jedná o důsledek vysokého libida. Bolesti by neměl působit objem ejakulátu. Nenapadá mě nic jiného než nějaké sedativně působící léky.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Nadměrná tvorba ejakulátu. | Od: vladimír | 23.1.2015 22:10
MUDr. Jan Vašinka
Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologické oddělení nemocnice Znojmo
Zapomněl jsem dodat ,že bolest v podbřišku (chámovody) odezní po ejakulaci do 15 minut a bolest varlat do 6 hodin.
Při bolestech bývá PSA i 10—normál mívám 2--. . Byl pokus leči to Taflosínem, ale po užití 1. tabletky jsem upadl do bezvědomí (poprvé v životě).. Než přijela rychlá záchranka tak jsem se probral v mokrých kalhotách.U násadném důkladném vyšetření nic nezjistili.

reagovat
re:Nadměrná tvorba ejakulátu. | Od: Zbyhněva Pandova | 20.3.2015 19:22
Pokud Vaš žena nechce, abyste si hledal nějakou jinou, která Vám od semene pomůže, měla by si pořídit silnější antikoncepci a ty Vaše velké dávky vydržet.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: