Nadmerne ochlupeni

 Byl sem na endokronologii s nadmernym ochlupenim nohou rukou a zad jelikoz je to dost a v rodine zadny prohlem neni lekar mi udelal odbery chci vědět jestli odbery na dane latky,hormony atd udelal vsechny spravne a na zadny například hormon nezapomnel tudiz abych mel jistotu ze jsem opravdu v pořádku Natrium: 142 mmol/l; Kalium: 4,7 mmol/l; Chloridy: 102 mmol/l; Vápnik celkový: 2,52 mmol/l; Fosfor: 1 mmol/l; Železo: 26 umol/l; Glukoza: 4,6 mmol/l; FSH: 1,7 mIU/ml; LH: 2 mIU/ml; Testosteron: 20,71 nmol/l; TSH: 1,287 mIU/l; T4-volny: 13 ng/l; jsem menšího vzrůstu ale to i oba moji rodiče pubertu sem mel později a žádný problem s potenci memam

Odpověď odborníka:

Osobně bych odebrala ještě hormonů několik, nicméně - já jsem Vás neviděla a také nevím, jaké možnosti má laboratoř, se kterou Váš endokrinolog spolupracuje. Na druhou stranu, pokud, jak píšete, nemáte žádné jiné potíže, zdravotní problém za Vaším ochlupením je velmi málo pravděpodobný.
Ono je obecně problém u mužů určit, co je to nadměrné ochlupení, jelikož jeho variabilita je u Vás veliká.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: