Nadměrné pocení zápach po spálenině

Dobrý den paní doktorko mám toho na srdci více mám invalidní důchod od 2002 na rakovinu štítné žlázy a hypofízu na mozku.měla jsem plný ted mám částečný inv.důchod ted jsem byla na vyšetření radoiojodem tam je vše v pořádku,ale mám jiné problémy mám výřez plotny ale na operaci je to prý malé,mám šílené bolesti,chabne mi pravá noha,začli se mi dělat boule na pravém rameni,ted v pondělí jdu na řezání,mám stavy nadměrného pocení a zapáchám po spálenině,tady v Mostě si neví rady,mám také stavy že jdu ven a zničeho nic se mi udělá hrozně zle a je mi na omdlení,jsem furt unavená,spavá,mám furt pocit hladu,prodělala jsem 2krát infekce yrseniemi a 1krát plicní chlamidie mám bolesti páteře,nemohu tahat nic těžkého,bolesti hlavy a tady už neví mám i suchou pokožku ale jen na obličeji až mě pálí a na hlavě se mi dělají vodové boláky prosím vás o radu děkuji Tesařová Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obávám se, že z uvedených obtíží by mohly být hormonálního původu stavy únavy. Zmiňovala jste se, že máte problém i s hypofýzou - nevím, v jakém smyslu, jestli např. užíváte Hydrocortison (který může být poddávkovaný). Nebo může být i s ohledem na pocení, či pocity hladu nevhodně nastavená substituce hormonů štítné žlázy. Obávám se, že s podkožními boulemi (nejčastěji se jedná o lipomy - měkké sluky tuku, které jsou nezhoubné, ale těžko odstranitelné s tendencí k recidivám), či s potíži s páteří Vám poradit nedovedu. Držte se.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x