Nádor ?

Cca před 2 lety jsem si všiml u pravého nadvarlete tvrdé kuličky připomínající spíše menší zrnko rýže.Před 2 lety jsem byl na urologii v Pardubicích na ultrazvuku, kdy mi bylo řečeno že je to jakýsi tvrdší utvar kamínek jako cysta nebo tak něco ze zvedání těžkých břemen.Nyní mě to občas bolí na dotek. Je možné že by to bylo nádorového původu? Za 2 roky to má stále stejný tvar a neroste to, bojím se abych neměl rakovinu. Děkuji za odpověď.Petr.

Odpověď odborníka:

S velkou pravděpodobností se nejedná o nádorové onemocnění. Ale pokud máte nejistotu, doporučila bych vám kontrolní ultrazvuk na urologii. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anafylaktická reakce
Články: Anafylaktická reakce
Anafylaktická reakce je...
Průběh pásového oparu: potíže se mohou vrstvit
Články: Průběh pásového oparu: potíže se mohou vrstvit
Pásový opar je velmi...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Výšku dítěte může matka v těhotenství ovlivnit
Články: Výšku dítěte může matka v těhotenství ovlivnit
Přemýšlí-li matka o svém...
Varlata
Články: Varlata
Varlata jsou důležitou...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x