Nádor

Absolvovala jsem magnetickou rezonanci bez kontrastní látky z duvodu těhotenství. Jednalo se o podezření na nezhoubny nádor hypofyzy. Výsledek vyšetření byl v pořádku. Je možné, ze pokud by byl nador maly, tak by se bez kontrastní látky nezobrazil?

Odpověď odborníka:

Prakticky žádné vyšetření nedá stoprocentní odpověď,ale toto je vysoce nepravděpodobné.MR je vyšetření s vysokou výpovědní hodnotou,domnívám se,že můžete být klidná.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x