Nádor hrtanu

Rad bych se zeptal jestli by magnetická resonance krční patere ukázala nádor v hrtanu díky Vašek

Odpověď odborníka:

Nemusí, MR je vždy cíleně na určité místo, které se zobrazuje. S velkou pravděpodobností by si ale lékař všimnul útvaru, který tam nepatří a doporučil by došetření. Jiná situace by byla, kdybyste šel na MR cílenou na hrtan, tak potom ano. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: