Nádor na brzlíku

Dobrý den, mamince byl diagnostikován nádor na brzlíku ale neví se, jestli je zhoubný nebo ne. Na operaci půjde nejspíš až na konci února. Je takhle dlouhá čekací doba běžná? Jak velká je šance, že je thymom zhoubný? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šance, že je thymom zhoubný je poměrně nízká. Čekací doby v řádu dvou měsíců jsou zcela normální, nemusíte mít tedy strach. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x