Nador na mozgu

Mam podozrenie na nador na mozgu mesiac trvajuce tupe bolesti hlavy v roku 2012 robene mr hlavy s negativnym vysledkom

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, bolesti hlavy tupého charakteru mají velmi mnoho příčin a většina z nich je nezávažných, jako např stres, nevyšla ní, špatná životospráva, nedostatek tekutin, krční páteř, dutiny, špatný zrak atd. Nevím z jakého důvodu jste měl provedenou MRI hlavy, jestli pro stejné potíže nebo jiné. Každopádně MRI prokáže nádor stoprocentně. Pokud máte obavy, navštivte neurologa, jen ten vám může vaše obavy vyvrátit. Přeji pěkný večer.

MUDr. Lenka Terzipetková
MUDr. Lenka Terzipetková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Fakultní nemocnice Motol, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: