Nador prsu

Dobrý den,chci se zeptat,jestli je u adenomu nebo i jinym nezhoubnym nadoru prsu mozny,ze pri tom poboliva podpaží? A chci se zeptat,jestli je mozne,ze se jedna i o zhoubny nador,pokud se mi vice nez po pul roce nic nemeni?

Odpověď odborníka:

Milá Terezo, pokud máte z ultrazvuku popsaný adenom a půl roku se nemění, pak je pravděpodobné, že o adenom opravdu jde. Pobolívání podpaží bych spíše připsala například hormonálním změnám v průběhu menstruačního cyklu.KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: