Nádor v hlavě

Dobrý den,manžel (30.let) má týden bolesti (až pulsující) za okem a na poklep a při předklonu až tepající bolest nad tímto okem, někdy musí vidění zaostřovat.Bolesti má někdy menší a někdy se stupňují.Byl vyšetřen na ORL vč.RTG a vše v pořádku.(Nevím jestli to souvisí ale raději pro info píši :před půl rokem mu bezvýznamně tekla krev z nosu asi 3dny nárazově - prý tím v mládí trpěl, slabé cévky.A v mládí nosil brýle na šilhavost,prodělal 3operace,úplně se mu to nespravilo, ale brýle už asi 13let nenosí.)Jeho otec měl nádory na mozku, tak mám obavy,aby neměl něco podobného.Může to být nádor??Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bohužel s jistou bez dalších informací a cíleného vyšetření nemohu nádor vyloučit ani potvrdit. U mužů se ale někdy vyskytuje bolest hlavy za očima, velmi silná, pulzující, doprovázená až slzením, která je obtěžující, ale ne ohrožující. V každém případě by bylo dobré navštívit lékaře, neurologa, aby manžela vyšetřil a stanovil přesnou diagnozu.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nenechte srdce tlouct jak o závod – klidný tep vám prospěje
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Sedm mýtů o bolestech zad
Články: Sedm mýtů o bolestech zad
Většina z nás zná potíže se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: