Nádor v hlave

Dobrý den. Mam takovy problem, me problemy tvaji asi 4 mesice, ale ted se to zhorsuje a nevim co mam delat, bojim se docela nadoru na mozku mam dve deti, a nerada bych neco zanedbala bohuzel na MR JDU AZ V OSMEM MECICI. Tak a ted se vratim k mym problem,. Posledni dobou me trapi motani hlavy , zavrate, pocit na ,zvraceni,unava docela citim jak muj zaludek plave na vode, take se k tomu pridala spatna orientace , buseni srdce ,zmatenost ,problem si vzpomenout na ruzne malickosti do toho mam zhorseny zrak, a mam mzitky pred ocima. A celkove se citim nejak, nesva ,nemam pocit radosti, netesim se ze zivota , pocituji strach a bezmoc.A kdyz se prochazim tak citim jako by me ma chuze tahla na levou stranu. Poradte pane doktore co mam delat, co to muze byt???? Na ct krcni patere jsem byla v patek a cekam na vysledky ,ale chtela sem se zeptat kdyz tam nezjisti nic, je pravdebodobne ze se jedna o problem ktery je v hlave ze??? A muze se jednat i o nador vidte.Preji he zk den a deku ji za vase rady...doplnuji ze ct krcni patere mam v poradku ale chtela jsem se zeptat, zachytila by ct krcni patere metastazi kdyby byl nador v hlave? dekuji

Odpověď odborníka:

Milá Kamilo, chápu, že Vás Vaše obtíže velmi obtěžují a berou Vám radost ze života. Pokud je CT krční páteře v pořádku, neříká nám to sice nic o mozku, ale také to nevylučuje problémy s krční páteří. Její blokáda, spasmy svalů na krku, ramenou, to vše není vidět a může to způsobit řadu problémů, které popisujete. Máte dvě malé děti, jistě Vám dávají po všech stránkách zabrat a fyzická a psychická únava také může se projevit řadou Vámi popsaných obtíží. Pokud Váš neurolog Vás vyšetřil a odeslal na vyšetření - CT a MR, jistě tak učinil s klidným svědomím, že se nic nezmešká. Pokud by měl vážné podezření na tumor v hlavě, jistě by jednal rychleji. Zkuste zatím víc odpočívat, svěřte děti blízkým a dejte relax i sobě !

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chřipka a sport
Články: Chřipka a sport
Pravidelný pohyb obecně...
12 faktorů zhoršujících hojení ran
Články: 12 faktorů zhoršujících hojení ran
Každý z nás si za svůj...
Biologická léčba se ordinuje stále častěji – nyní i u rakoviny vaječníků
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Články: 24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Pokud trpíte revmatoidní...
Zdraví srdce si můžete hlídat i podle očí
Články: Zdraví srdce si můžete hlídat i podle očí
Po celá staletí byly pro...
6 otázek a odpovědí o rakovině plic
Články: 6 otázek a odpovědí o rakovině plic
Typ rakoviny, o kterém se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: