Nádor vaječníků

Dobrý den, je mi 24 let. Mým problémem je, že mi nezabírala antikoncepce minisistom (dostávala jsem menstruaci asi po měsíci a půl i když jsem pořád používala antikoncepci) tak mi ji doktorka změnila za silnější lindynette20 a ta je ještě horší (menstruacimám po měsíci). Také mívám zácpy, po nich přijde křeč a následně průjem. Mám strach jestli se nejedná o nádor. Byl by poznatelný z normální roční prohlídky? Chodím na ni pravidelně. Pet

Odpověď odborníka:

dobrý den, nádorové úvary lze nejlépe zhodnotit dle ultrazvuku.menstruace o měsíci je normální.zácpu a průjem můžou mít na svědomí prášky nebo nevhodná strava nebo jiný problém týkající se trávicího ústrojí.pokud máte potíže,bylo by vhodné obrátit se na lékaře k vyšetření.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Články: Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Větší muži mají větší penis...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x