Nádorové onemocnění

Dobrý den, trápí mne již více než rok pocit šumění v uchu, pocit zalehlé poloviny hlavy. Z hlediska ORL jsem prošla všemožná vyšetření, RTG hlavy, audio, tympano, vše v pořádku. Sono krčních uzlin také bez nálezu. Z hlediska neurologie jsem prošla CT mozku, MR mozku, krční páteře... bez patologického nálezu. Chci se zeptat, zda při výše uvedených vyšetřeních - hlavně při magnetické rezonanci, která mi byla provedena v Praze, prý na nejlepším pracovišti v Čechách - by bylo možné objevit případný nádor v krku, ústní dutině, zvukovodu, nosních dutinách, hlavě... Po prodělané viroze, které se nemohu zbavit , se šelesty v uchu zhoršily... ještě čekám na výsledky výtěrů z nosu. Lékař na ORL při běžných prohlídkách nesleduje žádný problém, říká mi, že v mnoha případech se příčina neodhalí... Mám trvat na dalších vyšetřeních nebo mohu být klidná?

Odpověď odborníka:

Můžete být klidná, magnetická resonance je nejpřesnější vyšetření, které můžete mít. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: