Nadpupecni kyla

Takze jak ste psal ze mohu behat v prirode to plati az po tech 3 mesicich?nebo uz ted po 2 mesicich?Rad uz bych si sel zabehat poradne:)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lehký kondiční běh můžete provozovat po 6 týdnech od operace. Plnou zátěž bych doporučil až po 3 měsících, kdy bude vše bezpečně zahojené. Tak běhu zdar!

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: