Nadváha

Dobrý den. Važím asi 105 kg, měřím asi 185 cm a chtěl bych zhubnout. Sporotvat moc nemůžu, protože jsem v létě prodělal úraz achillovky a zaměstnání mám sedavý. Chci se zeptat, jestli by mě pomohlo užívání přípravku Extra Slim Day and Night a jestli mě to nijak neuškodí?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše váha je na hranici obezity 1. stupně podle BMI (body mass index). Podle mého názoru i po úrazu Achillovy šlachy se dá sportovat (plavání, chůze, cvičení končetin a trupu). Pro zhubnutí je nejdůležitější úprava jídelníčku a pohyb. O změně jídelníčku se můžete poradit s dietologem. Pohyb konzultujte nejlépe s rehabilitačním lékařem. Vámi uvedený přípravek může snížit příjem potravy, jinak bych od něj žádné zázračné hubnutí neočekával

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: