Nadýmání, slabší bolest v pravém horním podbříšku

Dobrý den, nedávno jsem se nejspíše prochladil. Měl jsem 39-ti stupňové horečky, které se během dvou dnů srazily do normálu. Co mě ale trápí je, že se objevilo nadýmání a pocit, že zůstává někde v pravém podbříšku, kde způsobuje bolest. Co mě napadlo jako první, že by to mohlo být slepé střevo. Jsem 5 měsíců po operaci žlučníkových kamenů. Dělali mi tehdy Endoskopii i Kolonoskopii a všechno bylo v pořádku. Tak jen doufám, že po tak krátké době nebudu muset na další operaci.

Odpověď odborníka:

Milý Jane, žádnou bolest břicha nelze diagnostikovat na dálku. Vypravte se k praktickému lékaři nebo na gastroenterologickou ambulanci. Opravdu nemůžu rozhodnout, jestli je to zánět slepého střeva nebo něco úplně jiného. Držím palce.

MUDr. Markéta Macková
MUDr. Markéta Macková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka v Třebíči

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: