Naevus flammeus a tetování

Dobrý den, mám na lýtku červený flek od narození (oheň). Není vystouplý ani citlivý, jen jemně popraskané cévky. Chtěla bych si ho nechat přetetovat. Je mi jasné že to nedoporučíte ale zajímá mi co se mi může stát? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

V žádném případě do tohoto místa nezasahovat tetováží! Nebezpečí infekce, nebezpečí zánětu cévy ev. i možnost embolie z cizího materiálu!!!

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: