Nafouklá předkožka

Zdravím, zakoupil jsem vodní podtlakovou pumpu na penis. Po použití žádné bolesti. jediná věc s čím si nejsem jistý je nafouknutá předkožka. Po přečtení vašich odpovědí , zjišťuji, že později je problém s erekcí. Takže s používáním asi končím. předpokládám že předkožka by se měla vrátit k normálu.

Odpověď odborníka:

Zdravím vás, vypadá to, že je pouze zhmožděná. Postuoně to odezní, pomůže ledový obklad. Předkožka však nesmí být pod otokem zaškrcená - to vyžaduje léčbu lékařem

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: