Nafouklé bradavky

  • Dotaz od: František
  • Publikováno: 17.10.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chci se zeptat, mám vyšší hodnoty prolaktinu a zřejmě v důsledku toho"nafouklé" bradavky. Pokud mi bude nasazena medikace, spraví se to samo nebo je to možné řešit pouze operativně? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, jak dlouho stav trvá a zda zduření prsů zapříčinilo zvětšení mléčné žlázy nebo zda jsou změny již starší a převažuje vazivo a tuková tkáň. V takovém případě je možné pouze operační řešení. hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: