Nafouklé břicho

Dobry den, mela bych dotaz ohledně antikoncepce. Začala jsdm brát novou antikoncepci jmenem Bonadea a po 6 dennim braní se mi šilene nafouklo břicho a občas mám problém s průjmem. Jakmile jsem dostala menstruaci a antikoncepci jsem nebrala problémy zmizely a břicho splasklo. Momentalně mam mononukleozu a nebylo mi doporučené antikoncepci brát. Myslite ze by bylo lepší ji vysadit ? Budu moct hned nebo až doberu platičko? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lépe dobrat platíčko a vysadit pouze v případě, že by byly zvýšené jaterní testy.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: