Nafouklé břicho

Dobrý den,asi před rokem jsem podstoupila odstranění celého prsu,po pulroční chemoterapii mi odstranili dělohu+vaječníky.Onkolog mi předepsal Tamoxifen,ptápí mě návaly a pocit nafouklého břicha.Je to normální pul roku po operaci.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chápu, že se ptáte, ale všechny tyto potíže musíte vždy konzultovat s onkologem, který o vás pečuje, nedá se říci, zda je nebo není něco normální, všechny problémy se musí pečlivě vyšetřit a zjistit příčina. A toho je schopen jen lékař, který má o vás nejvíce informací, nejen o současném stavu /který může zjistit vyšetřením a pohovorem/, ale především o stavu minulém (diagnosy, pro které jste absolvovala operace). Proto vám lepší radu nemůžu dát, než je tato - navštivte onkologa a o všem si s ním promluvte. Vyšetří vás, doporučí vyšetření a podrobně vám vysvětlí situaci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: