Nafouknutí břicha

Dobrý den,pane doktore, jeden dotaz jsem již psala ale jinému lékaři a nevím zda máte možnost zjistit o co šlo.. Pokud ne tak zkráceně-je mi 27 let a 10 let jsem psychiatrický paciet.vystřídala jsem desítky léků,nekolikrát jsem byla v léčebně.a teď k mému dotazu.Než jsem onemocněla neměla jsem s váhou problém,naopak jsem byla hubená na začátku onemocnění až moc měla jsem 42kg na výšku 168 cm.ale jak mi nasadili léky Zyprexu,Deniban ale i další moje váha šla nahoru,jak se měnily léky,měnila se i moje váha,hubená jsem ale nebyla nikdy..Po poslední hospitalizaci před 2mi lety jsem měla 95 kg postupně jsem zhubla na 85kg a to zůstalo(zůstaly stejné léky)jenže teď mi před dvěmi měsíci zemřel manžel je to rána,kterou moc nezvládám a přestala jsem jíst.zhubla jsem 25kg,teď se jíst snažím začít ale mám stejný problém jako vždycky..kdykoli nejím a pak začínám ať sním cokoli a nemusí toho být moc břicho se mi nafoukne jak když jsem těhotná..vždy nejdřív takle moc břicho nějaký čas pak začnu přibírat celá.To,že se nemá přestat jíst úplně vím..nedělala jsem to proto abych zhubla,to mě v této době opravdu netrápilo ale jíst mi nejde..spíš mě zajímá proč to břicho takle reaguje??děkuji moc za odpověď Lucka

Odpověď odborníka:

Vážená paní Lucie, základní podmínkou pro další postup je rozhodnout, zda porucha příjmu potravy je způsobena onemocněním trávicí trubice, či zda se jedná o funkční poruchu bez postižení trávicí trubice. Podle toho bude Vaši léčbu řídit buď gastroenterolog, nebo psychiatr. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: