Náhlá ztráta libida

Dobrý den. Poslední cca týden jsem v podstatě ztratil libido a téměř ani nemohu dosáhnout erekce. Psychicky jsem v pohodě. Uvedu možné souvislosti: Prošel jsem si nemocí chřipkového typu, ale ztráta libida se objevila už před ní. Také jsem začal držet sacharidové vlny, ovšem ve výši libida a počtem přijatých sacharidů nevidím souvislost. Mohla by dieta mít tak zásadní vliv? Píšu hlavně proto, že ztráta libida byla opravdu náhlá a nikdy se mi nic takového nepřihodilo. Bolest ani vizuální změny pohlavních orgánů jsem nezpozoroval. Děkuji Vám za radu.

Odpověď odborníka:

Tak krátkodobou změnu ve Vaší sexualitě nemusíte považovat za problém. Pouze dlouhodobější trvání potíží by bylo indikací k vyšetření u urologa nebo sexuologa

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: