Nahnedly vytok

Dobrý den, poslední dobu mívám slabší menses než jsem mívala dřív. Poslední byla docela dost slabá a trvala 4 dny. Teď mám nahnedly vytok možná i někdy s trochou krve. Těhotná byt nemůžu když jsem byla před týdnem na krevních testech a výsledek byl 1,2 Hcg? Jsou krevní testy vždy spolehlive na 100%? Poslední pohlavní styk byl asi před 2 měsíci a od té doby mě trápí ten hnědý výtok a slabší menses. Jinak menses chodí v termínu. Mohla by to byt nějaká hormonální porucha nebo o co se muže jednat?Dekuji za případnou odpověď.

Odpověď odborníka:

Krevní testy jsou spolehlivé,nemějte obavy, menses může být slabší aniž to to bylo na závadu, záleží na tom,jak naroste sliznice děložní, u výtoku by bylo potřeba vyšetřením zjistit, zda se jedná o zánětlivý výtok,nebo o slabé špinění a dále postupovat podle výsledků. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: